Trainen met infrarood

Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde W.F.I.R. (Wireless Far InfraRed) technologie. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief, vooral in combinatie met (fitness)training.

Het trainen met behulp van deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt steeds populairder, maar is tot op heden altijd erg beperkt geweest doordat de apparatuur op het lichtnet aangesloten moest worden. Met de draadloze BellyAttack® zijn geen kabels meer nodig en heeft men volledige bewegingsvrijheid. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens uw favoriete fitnesstraining, groepsles of tijdens het joggen. De resultaten zijn dan ook verbluffend!

 

De Leg Attack is het nieuwste concept dat wordt geintroduceerd vanuit Profit-Concepts. De Leg Attack pakt de probleemzones bij de benen en billen stevig aan! Dankzij de infrarood-dieptewarmte in combinatie met sporten behaalt u zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

De getailleerde broek is gemaakt van elastisch materiaal om de bewegingsvrijheid te optimaliseren. Onderkleding wordt er standaard bijgeleverd zodat de Leg Attack niet in aanraking komt met de blote huid. De Leg Attack is voorzien van 4 individuele infrarood-dieptewarmte elementen aangedreven door 2 batterijen.

Andere voordelen:
– Infrarood-dieptewarmte maakt snel afvallen mogelijk;
– De Leg Attack is volledig draadloos;
– De Leg Attack is te gebruiken tijdens uw favoriete cardiotraining, groepsles, circuittraining en meer.