Met zwanger & fit bieden wij speciaal aangepaste trainingen voor tijdens de zwangerschap en ná de bevalling. Het is belangrijk om tijdens je zwangerschap te blijven sporten maar uiteraard wel met een aantal aanpassingen in je schema of tijdens de lessen…. Hoe fitter je bent, hoe beter & sneller je herstelt na je bevalling! Met de zwanger & fit programma’s wordt er veel aandacht besteed aan oefeningen die rug- en bekkenklachten helpen voorkomen of verminderen.

Women Sports Only Zaandam biedt ook een 10-weekse cursus aan voor ná de bevalling. Personal training om te herstellen na je bevalling en je “oude” lijf weer terug te krijgen. Training & voeding staan centraal tijdens deze cursus! Ook met eventuele bekkenbodemklachten en rugklachten wordt rekening gehouden en werken we aan een herstel hiervan….

Wil je meer weten over de zwanger & fit programma’s, welke opties er zijn en of het geschikt is voor jou, neem contact met ons op en tijdens een vrijblijvende afspraak leggen we jou graag alles uitgebreid uit!